Virtual Music School Workbooks

Workbook - Student version - Engels

Het Engelstalige Workbook van 172 pagina's is een verzameling van alle samenvattingen, opgaven, partijen, essays en technieken uit het VMS-programma. Je vindt het bestand van 13 MB als pdf in de Library van de VMS-DVD, maar je kunt jezelf de moeite van het printen en inbinden besparen door het te bestellen in de webshop. Het is dubbelzijdig afgedrukt en is voorzien van een stevige ring en plastic kaft.
Nederlandse gebruikers kunnen de vertaling van het werkboek bestellen.

pdf Table Of Contents

NB: het is niet persé nodig om het werkboek te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om alleen die pagina's af te drukken die horen bij het onderwerp of het nummer waarmee je aan het werk bent. De keuze is aan jou: sommige mensen vinden het prettig om vanuit zo'n bundel te werken, anderen zetten liever hun eigen systeem op

Workbook - docentenversie - Engels

In deze versie van het Engelstalige werkboek zijn alle schriftelijke opgaven vervangen door pagina's met antwoorden. Paginanummers van de antwoordblaadjes corresponderen exact met die van het werkboek voor studenten.
* Zie student version voor aanvullende details.


Workbook student version - Dutch translation

In deze versie van het werkboek is ca. 98% vertaald in het Nederlands. Het Engels in de VMS is zo eenvoudig mogelijk gehouden, maar wie het prettiger vindt om de wat grotere stukken tekst in de eigen taal te lezen en zich tegelijkertijd de moeite van het printen van de opgaven wil besparen is dit Werkboek beschikbaar. Tevens aanbevolen voor docenten die de VMS met hun leerlingen willen doornemen.
* NB: De Nederlandstalige bestanden staan niet op de DVD

pdf Inhoudsopgave

Bestel nu: €35,=