Links

Deze website en de interfaces van onze programma's zijn ontworpen door
Erik Bongue - Web design

De auteur geeft les aan het Utrechts Conservatorium.
Beide DVDs zien hier getest met tientallen studenten van de
Jazz & Pop afdeling
.

De persoonlijke website van de auteur: www.bartnoorman.com.
Bart is tevens auteur van het Tipbook muziek op papier. Dit boek is
vertaald in het Engels, Spaans en Chinees. Lees meer over deze uitstekende serie boekjes voor muzikanten op www.tipbook.com.

Pianist Bert van den Brink heeft geweldige bijdragen geleverd aan de VMS plus een paar heerlijke grooves voor de Fundamentals. Zijn website is de moeite van een bezoekje waard: je kunt er luisteren naar zijn wekelijkse mini-concertjes, Bert's bytes, zijn CDs bestellen en lezen met wie hij allemaal speelt en heeft gespeeld (een zeer respectabele lijst...) www.bertvandenbrink.com

Ton Derksen heeft met zijn robuuste tenorsaxgeluid aan verschillende secties in beide DVD's bijgedragen. Ton publiceert interessant studie-materiaal voor saxofonisten en is als speler en docent actief op verschillende fronten: www.tonderksen.nl.

Virtual Music School steunt Instruments4kids. Dit Nederlandse initiatief helpt muziekscholen in Zuid Afrika door er tweedehands muziekinstrumenten naar toe te sturen en locale docenten financieel te ondersteunen. De moeite waard om een kijkje te nemen!

Onze YouTube favorieten:


Bobby McFerrin zingt Ave Maria met het publiek

De driejarige Jonathan dirigeert Beethoven 4

Fantastic music machine

Masterclass Koot en Bie

Mozart op rolschaatsen

Waanzinnige nieuwe kunstvorm